NORD kombinerer solenergi med varmeteknologi

Som en av de ledende aktørene innen solcelleenergi og varmesystemer presenterer NORD en omfattende løsning for grønne bygningskonsepter basert på de grunnleggende behovene til et solcellesystem. Dette inkluderer selvforsyningmaksimale økonomiske besparelser og miljøvern.  Det helhetlige NORD-systemet gir brukeren et komplett solcellesystem – fra paneler til batterilagring og integrering med NORD-varmeelementer og lastoptimalisering som aldri før er sett på markedet. Ingeniørteamet til NORD har utviklet en unik EcoMode-funksjon som lar deg kjøre oppvarming kun på overskudd av solenergi. NORD er stolt over å kunne samarbeide med ledende komponentprodusenter og tilby utstyr som gjennom flere år med bruk i felten har vist seg å være pålitelige og holdbare, dette for alle slags produkter, som hybride invertere, batterier, elbilladere, solcellemoduler, varmepumper og varmtvannsberedere.

NORDs løsninger for helgrønne bygg

De største maskinene i hjemmet er som regel varmtvannsberederen og varmesystemet. Derfor foreslår vi å kombinere solcellesystemet med varmepumpen og varmtvannet. NORD tilbyr en omfattende løsning som kombinerer solcellesystemet med varmtvannsberederen,oppvarming av hjemmet og nå også elbillading (elbiler / plug-in hyrbridbiler). For at kunden skal få mest mulig ut av disse kompliserte systemene, er det viktig at de individuelle systemkomponentene er så kompatible, brukervennlige og rimelige som mulig. Derfor er de individuelle delene finjustert for å skape perfekt harmoni, og de kontrolleres av et intelligent EcoControl-grensesnitt for ideell distribusjon av energi- og varmeproduksjon.

Hele systemet kan enkelt designes fra bunnen av for å oppfylle de unike kravene til hver kunde. Deler av systemet kan bestilles i ulike ytelsesversjoner. I tillegg er ikke NORDs løsninger begrenset kun til bruk i eneboliger, men de passer også til installasjoner i små leiligheter, leilighetsblokker eller små kommersielle installasjoner.

NORD gir kundene det beste fra flere verdener – solcelleenergioppvarming av hjemmet og varmtvann. Slik kan vi bidra så mye som mulig ikke bare til økonomiske besparelser, men også med muligheten til å delta i kampen mot klimaendringer og bidra til en mer bærekraftig fremtid for alle. Samtidig kontrollerer NORDs ingeniører alle produktene for å garantere høy kvalitet, lang levetid og avkastning på investeringene.