NORD EcoMaster

Trefase asymmetrisk hybrid inverter

Høyt effektiv asymmetrisk hybrid inverter

BRUKE ECOMODE

Med denne unike funksjonaliteten kan du bruke tilgjengelig overskudd av solcelleenergi i varmepumpene dine. Bruk systemets fulle kapasitet med EcoControl- og EcoMaster-enheter og maksimer besparelsene nå!

SUPER 150 % ASYMMETRI

Lar deg overføre fri AC-kapasitet fra en fase til en mer ladd andre fase. I praksis kan asymmetrien til en fase nå opptil 150 % av nominell strøm, dvs. 5 kW per fase, i stedet for standard 3,3 kW. Dette vil betydelig forbedre brukerens forbruk fra lagret eller direkte brukt solcelleenergi. NORD EcoMaster 3P 12.0 og 3P 15.0 har tilgang til 100 % asymmetri.

BRYTERTID TIL RESERVESTRØM < 10 ms (uten en ekstern kontaktorkombinasjon)

NORD EcoMaster har sine egne interne kontaktorer som lar deg veksle mellom AC UT og EPS UT uten å bruke en ekstern kontaktorkombinasjon. EPS-effekten forblir underspent hele tiden, og strømkildebyttet oppstår innen 10 ms, dette er tilstrekkelig for å sikre kontinuerlig drift av nesten alle applikasjoner.

APPARATSKONTROLL FOR RELÉKONTAKT

Den nyskapende inverteren gir et relé uten effektpotensial for signaloverskudd. Slik bidrar inverteren til at du kan bruke maks tilgjengelig energi, og alle maskinene i huset kan slås på/av. Et godt startpunkt for å knytte sammen solcellesektoren med varme, varmtvann og elektromobilitet. Dette lar deg justere parameterne til funksjonen i inverteren samtidig som eller i sammenheng med SOC-batterier.

IDRIFTSETTELSE SELV UTEN NETTILKOBLING ELLER SOLCELLEENERGI

De innovative funksjonene i NORD EcoMaster vil være til stor glede for montørene. I tillegg til at systemet kan være ferdigmontert på 30 minutter, trenger ikke inverteren strømnett eller sol for å gjennomføre første oppstart. Takket være de tilkoblede batteriene kan systemet vekkes, og arbeidet kan planlegges fleksibelt.

EFFEKTOMRÅDE PÅ OPPTIL 150 kW (AC)

NORD EcoMaster kommer med effektområder fra 5 til 15 kW (AC), og den kan kobles til opptil 18 kWp på solcellemodulsiden. Den passer også til mindre industrielle applikasjoner. For de større kravene forbundet med et høyere effektområde, lar parallell betjeningsfunksjon opptil 10 invertere bli koblet til.

NESTEN NULL OVERSKUDD

Ofte har hybride invertere et problem med å nå drift ved null watt overskudd, spesielt ved lavt forbruk. Unike NORD EcoMaster takler dette uten problemer og strammer de utlastede fasene til nivå 8–14 W.

Klar for fremtiden? Finn ut mer nå!

Oppdag den nye generasjonen hybridvekselrettere for å forsyne hjemmet ditt med grønn energi.