Vanlige spørsmål

Trenger jeg alle systemkomponentene for å kunne bruke alle NORDs funksjoner?

Nei, mange NORD-produkter kan brukes individuelt eller i kombinasjon med eksisterende systemer. For eksempel kan NORD EcoBoiler eller Power Genius 3000 brukes uavhengig for å maksimere besparelsene i den eksisterende installasjonen.

Hva betyr EcoMode?

Nord EcoMode er en spesialutviklet driftsmodus designet til å slå sammen produksjon av solcelleenergi med forbruket til varmepumpen. Fra nå av kan du bruke hver og en av solstrålene som treffer taket ditt.

Hvordan bruker jeg NORD EcoMode?

For å få mest mulig ut av spesialdesignede NORD EcoMode må du installere NORD EcoControl med en NORD EcoHeat-varmepumpe og et solcellesystem med NORD EcoMaster.

Hvor kan jeg kjøpe NORD-produkter?

NORD jobber med utvalgte distribusjonspartnere fra flere land. Sjekk ut nettsiden vår eller ta kontakt for å finne forhandleren nærmest deg.

Jeg har allerede installert et solcellesystem. Kan jeg bruke NORD-produkter, som EcoControl eller EcoHeat-varmepumpe med solcellesystemet mitt?

NORD-produkter er kompatible med de fleste enhetene fra Solax, en produsent av førsteklasses solcelleprodukter. For å finne ut om enheten din er kompatibel, kan du be om en kompatibilitetsliste fra den lokale forhandleren.

Har du andre spørsmål?

Ta kontakt!