ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Чи потрібні мені всі компоненти системи, щоб скористатися функціями NORD?

Ні, багато продуктів NORD можна використовувати окремо або комбінувати з існуючими системами. Наприклад, бойлер NORD EcoBoiler або Power Genius 3000 можуть працювати незалежно один від одного, щоб максимально заощадити кошти на вже існуючій установці.

Що означає режим EcoMode?

NORD EcoMode – це спеціально розроблений режим роботи, призначений для об’єднання сонячної електростанції та споживання теплового насосу. Відтепер ви можете використовувати кожен сонячний промінь, що потрапляє на ваш дах.

Як я можу використовувати NORD EcoMode?

Щоб отримати максимальну віддачу від спеціально розробленого режиму NORD EcoMode, необхідно встановити NORD EcoControl з насосом NORD EcoHeat і сонячну електростанцію з NORD EcoMaster.

Де я можу придбати продукцію NORD?

На сьогоднішній день NORD співпрацює з обраними дистриб’юторами у багатьох країнах світу. Перевірте наш веб-сайт або зв’яжіться з нами, щоб знайти найближчого дилера.

Я вже встановив сонячну електростанцію. Чи можу я використовувати продукти NORD, такі як EcoControl або насос EcoHeat, з моєюcонячною електростанцією?

Продукція NORD сумісна з більшістю пристроїв компанії Solax, яка є преміальним виробником Продуктів для сонячних електростацій. Щоб дізнатися, чи працює він з вашою системою, запитайте список сумісності у місцевого дилера.

У вас є ще питання?

Зв'яжіться з нами!